| |

13 atleți de la Clubul Sportiv Școlar Ploiești, în lotul României la Athletics Unlimited Games

În perioada 11-15 august, se va desfășura, în orașul Cracovia, din Polonia, Concursul Internațional „Athletics Unlimited Games”, proiect realizat de forul național polonez prin intermediul Programului Erasmus+ Sport. Vor lua parte reprezentanți din zece țări, iar România va concura cu 80 de copii (40 fete și 40 băieți), la categoriile 1 și 2 (născuți în 2009 și 2010).

Federația Română de Atletism a selecționat pentru acest concurs sportivii care au obținut titlurile naționale la campionatele de copii 1 și 2, desfășurate în perioada 11-12 iunie, la Craiova, dar și sportivi care s-au clasat mai jos de locul 1, în anumite situații.

Din lotul României care participă la concursul din Polonia fac parte și 13 elevi de la Clubul Sportiv Școlar Ploiești, sportivi pregătiți de profesorii Maria Andrei și Florin Andrei: Elena Hekter, Rebeca Toader, Delia Blănaru, Sara Prunoiu, Maia Tomescu, Beatrice Șinca, Cristian Creangă, Ayan Gudi, Ana Maria Ștefan, Ana Prunoiu, Ștefania Cîrjan, Sara Echimescu, Melisa Grigore.

De asemenea, din stafful tehnic al echipei naționale face parte și profesorul Florin Andrei.

Delegația completă a României – aici.

Împărtășește: