| |

Activ Prahova Ploiești – remiză la Slobozia, în Divizia A la handbal feminin

Echipa de handbal feminin Activ Prahova Ploiești a încheiat la egalitate partida disputată, astăzi, în deplasare, cu CSM Unirea Slobozia, contând pentru etapa a 6-a din Seria A a Diviziei A.

A fost un joc în care ambele echipe, două dintre pretendentele la calificarea la Turneul Final, s-au aflat în frunte, în mai multe rânduri, însă niciuna nu a reușit să se desprindă decisiv.

După un start bun al echipei oaspete, prin golurile marcate de Patricia Vizitiu și Zsofia Csavar, gazdele au replicat, revenind de la un deficit de două goluri (scor 6-8) la un avantaj de trei goluri (scor 11-8), în special grație intervențiilor din poartă ale Ralucăi Săndulache.

Până la pauză, gazdele au apărat cu succes avantajul creat la mijlocul primei părți, conducând cu 16-13.

În partea secundă a fost rândul echipei prahovene să aibă o serie de reușite consecutive, în urma căreia a revenit la conducere. De la 21-17 pentru gazde, CS Activ a preluat conducerea, după 5 goluri la rând, la mijlocul părții secunde.

Pe final, Activ a condus și la două goluri, scor 25-23, însă gazdele au reușit să obțină un punct, în cele din urmă, după ce au egalat cu aproape un minut rămas de jucat, scorul final fiind de 26-26.

Antrenorii echipei prahovene, Dragoș Dobrescu, Robert Comendant și Alina Dumitru, au contat pe următoarele jucătoare: Diaconu, Paraschiv, Dumitriu – Vizitiu 6 goluri, Moldoveanu 5, M. Arvatu 4, Sava 4, Csavar 3, Andrița 3, Tămaș 1, A. Arvatu, Popescu, Dumitrașcu, Ivanenko, Grădișteanu, Gavrilă.

Astfel, CSU Știința București (care a câștigat, pe teren propriu, cu Unirea Dobroești, scor 42-22) rămâne singura echipă cu maximum de puncte din Seria A, ocupând prima poziție. CS Activ rămâne, însă, neînvinsă, remizând acum după ce se impusese în primele patru meciuri disputate.

Clasamentul complet și rezultatele – aici.

Campionatul se va întrerupe până pe 19 noiembrie, când Activ Prahova Ploiești are programată întâlnirea cu ACS Șc. 181 SSP București, pe teren propriu.

Foto: Activ Prahova Ploieşti

Împărtășește: