| |

Aurora Băicoi a câștigat medaliile de argint în Circuitul Național de Mini-Rugby U14

Clubul Sportiv Aurora Băicoi continuă să scrie o poveste frumoasă în sportul cu balonul oval din județul Prahova. În weekendul trecut, echipa de la categoria U14 a clubului prahovean a participat la etapa finală a Circuitului Național de Mini-Rugby, care a avut loc la Cristian, în județul Brașov.

Echipa pregătită de Florin Bonea și Cătălin Adrian Puiu a reușit să aducă un nou trofeu în palmaresul CS Aurora Băicoi, adjudecându-și medaliile de argint.

Nouă echipe au fost prezente în competiție, în prima fază acestea fiind repartizate în trei grupe egale numeric, prin tragere la sorți.

Aurora Băicoi a câștigat ambele meciuri din grupă, trecând de gazdele de la RC Cristian, cu scorul de 17-7, și de Steaua București, scor 14-7.

Astfel, în faza finală a jucat cu învingătoarele din celelalte două grupe, CSȘ Bârlad-AJR Vaslui și ACSR Cluj Junior. Aurora a dispus de CSȘ Bârlad-AJR Vaslui, scor 21-14, dar a pierdut duelul cu ACSR Cluj Junior, scor 0-38, echipa din Ardeal învingând, anterior, cu același scor, și pe CSȘ Bârlad-AJR Vaslui, adjudecându-și, astfel, medaliile de aur.

Toate rezultatele competiției de la Cristian și clasamentul complet – aici.

Foto: Aurora Băicoi

Împărtășește: