Badminton > Cupa României, adjudecată de CS Berceni

Ediţia de anul acesta a Cupei României la badminton, rezervată pentru categoriile de vârstă de 9 ani şi de 13 ani, s-a desfăşurat la Galaţi. Totodată, înainte de startul acestei competiţii a avut loc Campionatul naţional pe echipe mixte, pentru categoria copiilor de 13 ani. Printre concurenţi s-au aflat şi sportivi de la CS Berceni, club condus de preşedintele Adrian Basarabeanu.

După succesele înregistrate de clubul prahovean anul trecut, la Cupa României pentru categoriile U11 şi U15, de Andreea Muscalu şi Alexandru Muscalu, anul acesta a fost rândul mezinei Raisa Stratu sa câştige. Aceasta le-a învins categoric pe toate adversarele sale de la categoria de 9 ani, adjudecându-şi Cupa României.

De asemenea, Alexandru Muscalu a mai adus o victorie pentru CS Berceni, impunându-se la proba de dublu la categoria de 13 ani, alături de Florentin Gâscă, de la CSŞ Nr. 6 Bucureşti. De menţionat că, în finală, Muscalu şi Gâscă s-au întâlnit cu un alt sportiv de la CS Berceni, Liviu Bogza, care a făcut pereche cu Alexandru Cucu, de la Palatul Naţional al Copiilor Bucureşti.

La individual, Alexandru Muscalu a mai obţinut o medalie, clasându-se pe locul al treilea. În plus, la proba feminină de dublu pentru copiii de 13 ani, Andreea Muscalu şi Ioana Voicu au reuşit să ajungă în semifinalele Cupei României.

La Campionatul naţional de echipe mixte s-a jucat în sistem „fiecare cu fiecare”, iar formaţia grupării CS Berceni a urcat pe podiumul de premiere, obţinând locul III. Din echipa prahoveană au f[cut parte sportivii: Alexandru Muscalu, Liviu Bogza, Adrian Burbutan, Andreea Muscalu, Ioana Voicu, Bianca Marin, Raisa Stratu.

[flickr-gallery mode=”photoset” photoset=”72157626685301939″]

Împărtășește: