| |

Baschetul european revine la Ploiești, prin CSO Voluntari

Echipa de baschet masculin CSO Voluntari va juca în FIBA Europe Cup, la Ploiești. Mâine, de la ora 20:00, vicecampioana României va juca meciul al doilea din grupele FIBA Europe Cup, în Sala Olimpia, în compania echipei suedeze Norrkoping Dolphins.

De altfel, acesta nu va fi singurul meci din respectiva competiție europeană pe care echipa ilfoveană îl va disputa la Ploiești, urmând să mai evolueze în arena ploieșteană și în luna noiembrie.

CSO Voluntari va readuce aerul baschetului europeană în Sala Olimpia, o arenă în care performanța baschetbalistică este la ea acasă, având în vedere istoria scrisă de legendara echipă CSU Asesoft Ploiești, câștigătoare a FIBA EuroCup Challenge, în 2005.

Iar trei dintre protagoniștii succeselor obținute de CSU Asesoft se regăsesc acum în rândul echipei din Voluntari: foștii jucători Saša Ocokoljić și Virgil Căruțașu – antrenor principal, respectiv director tehnic la CSO Voluntari, precum și fostul președinte executiv de la CSU – Ionuț Georgescu, team manager la echipa ilfoveană. Astfel, un motiv în plus pentru iubitorii sportului din Ploiești să urmărească spectacolul baschetbalistic de nivel european de mâine, mai ales că intrarea este gratuită.

În FIBA Europe Cup mai evoluează încă două echipe din România: SCM U Craiova (care, în prima etapă, a învins, pe teren propriu, chiar pe CSO Voluntari, scor 70-61, iar mâine va juca în Germania, cu HAKRO Merlins Crailsheim) și CSM CSU Oradea (care, după eșecul din Franța, cu Cholet, scor 81-99, va evolua acasă, tot mâine, cu Rilski Sportist, din Bulgaria).

Mai multe detalii despre competiția europeană – aici.

Foto: CSO Voluntari

Împărtășește: