Ciclism > Mâine începe Cupa Federaţiei la juniori

Timp de patru zile, de joi până duminică, la Piatra Neamţ se desfăşoară a 42-a ediţie a Cupei Federaţiei Române de ciclism şi triatlon la juniori şi cadeţi. La competiţie vor participa şi opt sportivi de la CS Petrolul Ploieşti, pregătiţi de antrenorul Constantin Ciocan.

Astfel, la cadeţi, vor concura Alexandru Poenaru şi Andrei Ganea, iar la juniori – Ştefan Buzaş, Lucian Oprea, Valentin Pleşea, Ion Brânzea, Ştefan Tudorancea şi Marius Tudorancea.

„Aceasta este cea mai importantă competiţie pentru juniori din acest sezon. Se anunţă a fi un concurs foarte dificil, având în vedere şi condiţiile meteorologice, preconizându-se ploaie pe parcursul umătoarelor zile. Cu toate acestea, sperăm ca sportivii să se ridice la nivelul valorii lor şi să ne situăm cât mai sus în clasamente”, ne-a declarat antrenorul Constantin Ciocan.

În prima zi, se va desfăşura o etapă de fond, de 74 km, pe traseul Piatra Neamţ, Girov, Bozienii de Sus şi retur. Mâine, va avea loc o etapă de contratimp individual, traseu Girov-Dumbrava Deal (16 km).

Cea de-a treia etapă se va desfăşura sâmbătă, pe traseul Piatra Neamţ – Agapia – Poiana Crăcăuani (DN 156A) – Negreşti – Piatra Neamţ centru (84 km). Competiţia se va încheia duminică, printr-un circuit organizat în centrul din Piatra Neamţ, pe distanţa de 38,4 km. Toate etapele vor începe de la ora 10.

Hărţile etapelor pot fi vizionate pe site-ul Federaţiei: Cupa FRCT.

Împărtășește: