| |

Clubul Sportiv Comuna Berceni a câștigat toate titlurile naționale la campionatele de badminton U17

La Șendreni (Galați), Clubul Sportiv Comuna Berceni a mai scris o pagină frumoasă în istoria badmintonului românesc. Elevii antrenorului Adrian Basarabeanu au reușit să se impună în cadrul tuturor probelor disputate la Campionatele Naționale U17, inclusiv în competiția pe echipe.

Denisa Muscalu și Luca Pandele au câștigat probele individuale, precum și pe cea de dublu mixt, fără să cedeze vreun set.

Cei doi sportivi de la CSC Berceni și-au mai adjudecat titlurile naționale și la dublu feminin, respectiv dublu masculin, Denisa făcând pereche cu Andra Stoica (CSȘ 6 București), iar Luca Pandele – cu Vlad Dehelean (CSU Universitatea de Vest Timișoara).

În concursul pe echipe, CSC Berceni și-a adjudecat titlul național cu victorii pe linie, învingând cu 4-1 pe ACS Kids Tâmpa Brașov și pe CSM Timișoara, respectiv cu 5-0 pe CS Siderurgistul Galați.

Pentru echipa din Berceni au evoluat Luca Pandele, Denisa Muscalu, Laura Constantin (toți câștigând cele șase meciuri disputate de fiecare în minimum de seturi), Matei Pandele, Sergiu Buhuș, Delia Puțaru.

Rezultatele complete – aici și aici.

Foto: Clubul Sportiv Comuna Berceni

Împărtășește: