| |

CS Petrolul Ploiești – pe podium la Campionatul Național de patinaj viteză pe rotile pentru juniori

La Brașov, a avut loc o nouă ediție a Campionatului Național de patinaj viteză pe rotile, pentru juniori (categoriile B, C, D, E, F), pe probe și poliatlon. Printre cele 10 cluburi participante s-a regăsit și Clubul Sportiv Petrolul Ploiești – antrenori Ion Opincariu și Dorin Zărnescu.

Clubul petrolist a reușit și la această ediție să urce pe podiumul de premiere.

Medaliile de aur au fost obținute la categoria juniorilor D (11-12 ani), Irina Felea câștigând competiția la general, dar și la probele de 500 m și 1000 m, iar Alexandru Mereuță s-a impus la proba de 1000 m.

Irina Felea

Medaliile de argint au fost obținute astfel:

  • Amalia Popa, junioare F (7-8 ani) – 500 m;
  • Alexandru Mereuță – 500 m, clasament general juniori D;
  • Teodora Pârvu, junioare C (13-14 ani) – 500 m, 1000 m, 1500 m, clasament general;
  • Luca Șerban, juniori C – 500 m, 1000 m, 1500 m, clasament general.

Medaliile de bronz au fost câștigate de Amalia Popa, la proba de 250 m, și de Teodora Felea, la proba de 500 m, la junioare F.

Rezultatele complete ale campionatului – aici.

Tot la Brașov, a avut loc și Cupa Corona, întrecere organizată de clubul municipalității brașovene. La concurs, CS Petrolul a ocupat locul al treilea, situându-se în urma clubului organizator, CSM Corona, și a clubului iTalent Brașov, ambele având ca antrenori foști sportivi ai clubului petrolist – Bogdan Stănescu, respectiv Marius Paraschivoiu.

Rezultatele nu sunt la fel de bune precum în alți ani, în parte și din cauza faptului că sunt mai mulți copii în primul an de categorie. Condițiile de pregătire, însă, fac marea diferență. Condițiile noastre sunt destul de improprii, dar sperăm că se vor schimba în bine cât de curând. Ar fi nevoie și de mijloace și dispozitive ajutătoare.

Dorin Zărnescu, antrenor CS Petrolul Ploiești

Participarea sportivilor de la CS Petrolul a fost susținută de conducerea clubului petrolist, precum și de Mobel Auto – dealer Skoda Ploiești, Avalon Ploiești și de părinții și bunicii patinatorilor.

Împărtășește: