| |

Delegație prahoveană, la Campionatul Mondial de Atletism U20

Astăzi, lotul național al României de atletism U20 se deplasează la Cali, în Columbia, pentru a lua parte la Campionatul Mondial rezervat acestei categorii de vârstă. Competiția este programată să aibă loc în perioada 1-6 august.

În reprezentativa tricoloră se regăsesc și doi sportivi prahoveni – Remus Niculiță și Rebecca Andrei, alături de antrenoarea lor, profesoara Maria Andrei.

Andrei Remus Niculiță, legitimat la Clubul Sportiv Școlar Ploiești și la CSM București, va participa în cadrul probei de 400 m individual (47.22 secunde – cea mai bună performanță a sezonului; 46.97 secunde – record personal, în 2021) și în cea de ștafetă 4 x 400 m.

Ioana Rebecca Andrei este legitimată la CS Atletico Slănic și va participa în cadrul probei de 400 m individual (55.15 secunde – record personal, stabilit anul acesta) și în cea de ștafetă 4 x 400 m mixt.

De menționat că, prin sprijinul celor de la CSM București și a conducerii de la Atletico Slănic (președinte Gheorghe Mușat), cei doi sportivi, împreună cu profesoara Maria Andrei, au fost prezenți într-un cantonament de pregătire, în perioada 19 – 26 iulie, la Snagov.

România va avea 20 de sportivi la competiția mondială. Componența completă a delegației tricolore – aici.

Programul detaliat al campionatului – aici.

Împărtășește: