|

EHF Champions League: Handbaliștii remarcați de la Dinamo, în remiza cu Veszprem

Campioana României la handbal masculin, Dinamo București, a încheiat la egalitate meciul disputat, ieri, în Sala Polivalentă, cu Telekom Veszprem, din a X-a etapă a EHF Champions League, Grupa A, scor 31-31 (13-16).

Andrii Akimenko a fost principalul marcator al echipei dinamoviste, cu 7 goluri, din 10 aruncări (70%), un gol de la 7m (2 aruncări – 50%). Prin golurile marcate în acest meci, Akimenko a ajuns al 12-lea în ierarhia marcatorilor ligii, cu un total de 54 de reușite (eficiență 72%), dintre care 20 de goluri de la 7m (capitol la care este al șaselea în competiție).

Ali Zein a completat cu 6 goluri, din 12 aruncări (doar 50% procentaj de reușită; 4/10 de la 9m), dar a contribuit și cu 2 pase decisive, precum și o intercepție. Astfel, egipteanul din lotul echipei Dinamo a ajuns al 12-lea în ierarhia marcatorilor, exceptând aruncările de la 7m, Ali Zein având un total de 46 de goluri înscrise (eficiență 62.2%).

Lazar Kukic a avut o contribuție importantă la 9 dintre golurile echipei din Capitală, cu marcând de 5 ori, din 5 aruncări (100%), adăugând și 4 pase decisive.

Mamdouh Shebib a avut procentaj de 80%, cu 4 goluri din 5 aruncări, iar Valentin Ghionea a marcat 3 goluri din 3 aruncări, având procentaj perfect de la linia de 7m, cu 2 reușite din 2 aruncări.

Eduardo Gurbindo a contribuit, de asemenea, cu 3 goluri, din 4 aruncări (75%), dar a mai adăugat 3 pase decisive, precum și 2 intercepții.

De remarcat și jocul din defensivă al lui Cedric Sorhaindo, care a reușit 3 intercepții și 3 blocaje.

Portarul Alexandru Bucătaru a avut, de asemenea, o contribuție importantă, încheind cu procentaj de 29%, având 7 intervenții salvatoare, din 24 de aruncări.

Prin această remiză, Dinamo a ajuns la 11 puncte acumulate, ocupând locul al patrulea în clasamentul grupei. Clasamentul și rezultatele complete – aici.

Foto: Dinamo Bucureşti.

Împărtășește: