|

Eliza Buceschi, Sorina Grozav și Alicia Fernandez Fraga – trioul de top ofensiv al Rapidului, în Liga Campionilor

Articol susținut de Diveshot, aplicație de statistică de handbal în timp real, disponibilă pe dispozitivele cu sistem de operare android.


Campioana României la handbal feminin, Rapid București, a rămas neînvinsă în Liga Campionilor și după cel de-al cincilea meci, ocupând locul secund în Grupa B, cu 3 victorii și 2 remize. În momentul de față, Rapid se află în Top 4 atât la goluri marcate (locul 4 – 160 goluri / 60.8% eficiență), cât și la pase decisive (locul 3 – 74 pase / 14.8 medie pe meci), în clasamentele EHF Champions League.

Sorina Grozav

La aceste capitole, pentru campioana României au punctat, în principal, Eliza Buceschi, Sorina Grozav – principalele marcatoare ale echipei, cu 22 de goluri, respectiv 21 de goluri înscirse – și Alicia Fernandez Fraga – lidera echipei la pase decisive, cu 24 (4.8 medie pe meci), fiind a treia din competiție (primele două sunt Anna Vyakhireva, Vipers Kristiansand – 34 pase/6.8 medie și Matea Pletikosic, WHC Buducnost BEMAX – 33 pase/6.6 medie).

Eliza Buceschi

În plus, Eliza Buceschi este a șaptea în clasamentul marcatoarelor de la 7m, cu 9 goluri (11 aruncări, eficiență 81.8%), precum și a 21-a în clasamentul paselor decisive – cu 12.

Înainte de pauza de mai bine de o lună pe care o va lua Liga Campionilor, ca urmare a disputării Campionatului European, Rapid va găzdui, duminică, 23 octombrie (ora 15:00), la Sala Polivalentă din Capitală, pe Storhamar, în etapa a șasea a Grupei B.

Foto: Rapid București

Împărtășește: