| |

Festival de film și sport, la Băicoi

Asociația Club Sportiv Aurora Băicoi nu se dezminte și continuă să se implice nu doar pe latura sportivă în comunitatea pe care o reprezintă. Astfel, joi, 25 august, clubul de rugby va organiza prima ediție a Festivalului de Film și Sport (FISPO).

Evenimentul se desfășoară cu sprijinul Primăriei Băicoi, Docuart, în cadrul proiectului ‚‚Suport pentru copiii prahoveni’’, finanțat de către Oxfam International, prin partenerii din cadrul Disasters Emergency Committee și UK AID, coordonat la nivel național de Federația Fundațiilor Comunitare din România, implementat la nivel local de Fundația Comunitară Prahova împreună cu partenerii locali, cu suportul Prefecturii Prahova și al Inspectoratului Școlar Județean Prahova.

Festivalul va avea loc în intervalul orar 17.00 – 22.00, la Stadionul de Rugby Aurora Băicoi (strada Dorobanți, nr 4, Băicoi), și este un eveniment gratuit, dedicat copiilor și părinților din Băicoi și din satele apropiate, prin care se dorește promovarea unui stil de viață sănătos și a valorilor sportului, fiind realizate ateliere sportive interactive, ateliere de artă și cultură, dar o seară dedicată filmelor.

De asemenea, în cadrul acestei prime ediții vor fi organizate ateliere dedicate copiilor și adulților din Ucraina.

Programul festivalului:

17.00 – 17.45 – Atelier Istoria Altfel / Atelier de Artă

18.00 – 19.00 – Teatru pentru copii (Teatrul Ancuța)

18.30 – 19.30 – Atelier pentru părinți – Sănătatea mentală și emoțională a copiilor noștri

19.00 – 20.00 – Ateliere sportive (rugby, badminton, tenis de masă)

20.30 – 22.00 – Proiecție de film / Scurt metraje de animație

Împărtășește: