Handbal > CSM Ploieşti primeşte replica echipei campioane HCM Constanţa

Mâine seară, de la ora 17, echipa masculină de handbal a Clubului Sportiv Municipal Ploieşti va susţine cel mai important test al său după promovarea în Liga Naţională, urmând să primească vizita campioanei HCM Constanţa. Partida se va disputa la Sala Polivalentă de la Plopeni şi va fi arbitrată de cuplul bucureştean Costin/Vicea.

Ambele echipe au debutat cu câte un succes, în prima etapă a campionatului, CSM Ploieşti câştigând pe terenul echipei Politehnica Timişoara, scor 25-24, iar HCM Constanţa – pe teren propriu, cu CSM Satu Mare, scor 38-23.

Antrenorul Lucian Nicolae speră ca echipa sa să lase o impresie bună după acest joc, indiferent de rezultat:

„Va fi un meci foarte greu, mai ales că nu vom putea conta pe Dimache. Dar, toţi componenţii echipei s-au mobilizat foarte bine, până acum, pentru a realiza un joc bun. Principalul atu al echipei constănţene este viteza, putând să realizeze schimbări rapide, cu jucători de valori apropiate. Va trebui să ne adaptăm stilului de joc al acesteia şi să încercăm să o contracarăm. Sperăm să avem sprijin şi din partea spectatorilor, pe care îi aşteptăm în număr cât mai mare la sală, şi dorim să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor”.

De asemenea, unul dintre cei mai experimentaţi jucători ai echipei ploieştene, Gabriel Ghizdăvescu, care va începe partida pe postul de coordonator de joc, ne-a declarat:

„Ne aşteaptă un meci deosebit de dificil. Dar, ne vom lupta pentru a lăsa o impresie bună şi pentru a oferi încredere celor care sunt aproape de această echipă. Constanţa are un lot valoros, dar asta nu înseamnă că ne vom prezenta cu capul plecat”.

De la echipa ploieşteană nu va putea evolua conducătorul de joc Alexandru Dimache, jucător împrumutat de la HCM Constanţa, conform clauzei stipulate în contractul acestuia. În rest, antrenorul ploieştean poate conta pe întreg efectivul de jucători.

Cele două echipe s-au mai întâlnit în această iarnă, într-un meci amical, când echipa ploieşteană evolua în Divizia A. Partida s-a disputat la Ploieşti, iar HCM Constanţa s-a impus cu scorul de 31-26.

Etapa va începe din această seară, de la 18,25, când Steaua Bucureşti se va confrunta cu Dinamo Călăraşi, la sala de la Chiajna.

Programul complet al etapei îl poţi găsi aici.

Împărtășește: