Handbal > CSM Ploieşti se pregăteşte de o revenire în forţă

Prima parte a turului Ligii Naţionale la handbal masculin a reprezentat o perioadă oscilantă pentru echipa Clubului Sportiv Municipal Ploieşti. La început de campionat, formaţia antrenată de Lucian Nicolae şi Marian Vasilescu a surprins prin evoluţia sa bună, reuşind să adune trei puncte din două meciuri disputate în deplasare şi realizând un joc remarcabil împotriva campioanei HCM Constanţa, pe teren propriu.

A urmat, însă, o perioadă nefastă pentru gruparea ploieşteană, ca urmare a lipsei de omogenitate a lotului de jucători, dar şi din cauza accidentărilor survenite pe parcurs. Totul a culminat cu o înfrângere drastică, pe teren propriu, în duelul cu cealaltă formaţie nou-promovată din campionat, Potaissa Turda, iar CSM Ploieşti s-a văzut trimisă pe locul 13 în clasament, penultimul.

În pauza campionatului (competiţia se reia pe 13 noiembrie), echipa prahoveană şi-a propus să redreseze situaţia, iar la reluarea întrecerii evoluţia formaţiei să fie pe o traiectorie ascendentă. În acest sens, conducerea grupării ploieştene speră să coopteze încă unul-doi jucători în lot, care să suplinească posturile deficitare.

În plus, pentru echipa CSM va putea debuta şi interul Florin Nicolae, a cărui recuperare a decurs foarte bine, până acum, de la el aşteptându-se un plus la linia de nouă metri, chiar dacă nu va putea evolua la potenţial maxim de la început.

În prezent, echipa ploieşteană continuă pregătirile mai intens decât până acum, având în program şi trei meciuri de verificare (două în deplasare şi unul pe teren propriu). Deocamdată, însă, încă se aşteaptă răspunsul grupărilor invitate, pe listă fiind atât echipe din eşalonul secund, cât şi din Liga Naţională.

Împărtășește: