Handbal > Turneu, la Târgu Jiu, pentru CSM Ploieşti

Mâine şi sâmbătă, echipa masculină de handbal a Clubului Sportiv Municipal Ploieşti va participa la un turneu amical organizat de echipa Pandurii Târgu Jiu, intitulat Memorialul „Gheorghe Daviţoiu”.

După ce s-a situat pe locul al doilea la competiţia de verificare Cupa „Steaua”, desfăşurată săptămâna trecută, echipa ploieşteană, pregătită de antrenorul Lucian Nicolae, se va duela cu Pandurii Târgu Jiu, Steaua Bucureşti şi nou-promovata Potaissa Turda.

Vineri, de la ora 20, CSM Ploieşti va disputa principalul test de la turneul din Târgu Jiu, urmând să întâlnească echipa organizatoare, care, în sezonul trecut, s-a aflat, la un moment dat, între primele clasate din Liga Naţională, dar a încheiat campionatul pe locul al şaptelea.

În a doua zi a competiţiei, ploieştenii vor evolua, mai întâi, de la ora 10,30, în compania formaţiei Potaissa Turda, în duelul nou-promovatelor, iar, apoi, de la ora 17,30, vor da replica grupării Steaua Bucureşti, pe care au învins-o la turneul anterior, organizat la Chiajna.

„Sperăm să legăm cât mai repede relaţiile joc, iar aceste turnee amicale ne ajută. De asemenea, vom putea observa şi nivelul la care ne aflăm cu pregătirea, ce anume mai trebuie să lucrăm la antrenamente, mai ales că a mai rămas foarte puţin timp până la startul campionatului”, a declarat antrenorul Lucian Nicolae.

Pentru CSM Ploieşti acesta va fi ultimul turneu de verificare înainte de startul Ligii Naţionale, programat duminică, pe 11 septembrie, prima adversară a echipei prahovene fiind Politehnica Timişoara.

Împărtășește: