Handbal > Victorie la pas pentru Petrolul Teleajen Ploiești

Echipa masculină de handbal Petrolul Teleajen Ploieşti a înregistrat un nou succes categoric, câştigând partida din etapa a patra a returului secund din Divizia A, seria B. Ploieştenii, pregătiţi de antrenorul Lucian Nicolae, au jucat, în Sala Polivalentă de la Plopeni, sâmbătă, împotriva echipei Steaua II Bucureşti, în duelul primelor două clasate ale seriei.

Jucătorii prahoveni, care au asigurată calificarea la turneul de baraj pentru promovare în Liga Naţională, au avut o evoluţie foarte bună, nelăsând nicio şansă adversarilor. Aceştia şi-au impus jocul încă de la început, la pauză având deja un avantaj de şapte goluri, scor 21-14.
În partea secundă a întâlnirii, chiar dacă pentru Petrolul au jucat mai mult handbaliştii mai puţin utilizaţi, de regulă, gruparea ploieşteană s-a distanţat şi mai mult, impunându-se, în final, cu scorul de 37-23.

Astfel, petroliştii şi-au luat revanşa faţă de înfrângerea din turul secund, în meciul din Capitală, când au pierdut la trei goluri diferenţă. Totuşi, de la acel insucces Petrolul a câştigat toate partidele jucate, ajungând, în prezent, la şapte victorii consecutive, fiind aproape de recordul din acest sezon, la începutul campionatului înregistrând nouă succese la rând.

Marian Duţu şi Bogdan Botezatu au fost cei mai ofensivi jucători ai grupării ploieştene, marcând împreună 17 goluri. De remarcat, totodată, faptul că toţi jucătorii ploieşteni au înscris cel puţin un gol în acest meci.

„Am jucat bine. A fost un meci frumos, foarte bun pentru noi, în vederea pregătirii participării la turneul de baraj. În ultimele 20 de minute i-am introdus pe cei care au jucat mai puţin până acum, iar aceştia au evoluat mulţumitor. Cătălin Tudor a fost o surpiză plăcută pentru noi, prin modul în care a evoluat, cu multă pasiune, chiar dacă la capitolul pregătire se află în urmă, acesta revenind de curând din Spania, fiind numai la al doilea meci al său”, ne-a declarat antrenorul Lucian Nicolae.

Petrolul Teleajen Ploieşti – Steaua II Bucureşti 37-23 (21-14)

Pentru Petrolul Teleajen au evoluat: Adrian Dumitru, Adrian Stoean – Marian Duţu 9, Bogdan Botezatu 8, Gabriel Ghizdăvescu 4, Adrian Vasile 4, Cătălin Tudor 4, Liviu Ene 2, George Popescu 2, Ionuţ Sârbu 1, Marian Băbău 1, Daniel Gheorghe 1, Marius Pădureţ 1.

Împărtășește: