Karate > Medalii pentru Komura Vălenii de Munte, la Cupa Dinamo

Cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la înfiinţarea secţiei de karate în cadrul clubului Dinamo Bucureşti, gruparea din Capitală a organizat o competiţie la care au participat 200 de sportivi de la echipe din ţară, dar şi din Bulgaria.

Printre participanţi s-a numărat şi clubul Komura Vălenii de Munte, condus de antrenorul Nicolae Pătraşcu, sportivii formaţiei prahovene descurcându-se foarte bine, menţinându-se, astfel, pe o linie valorică ascendentă.

Clubul Komura Vălenii de Munte a obţinut cinci medalii: una de aur, două de argint şi două de bronz. Singura victorie trecută în contul prahovenilor a fost realizată de către Andreea Fîţu, învingătoare la proba de kumite rezervată pentru minicadete.

În marea finală s-au mai calificat şi Alexandra Popa şi Eduard Voinea, amândoi la copii 3, în proba de kumite, aceştia clasându-se, însă, pe locul al doilea şi adjudecându-şi medaliile de argint.

Pe ultima treaptă a podiumului de premiere s-au situat Rita Constantin, la proba de kumite senioare, şi Călin Gogan, la proba de kumite cadeţi.

Împărtășește: