Karate > Secţia de karate de la Conpet Petrolul sărbătoreşte 20 de ani de activitate

Cea mai de succes secţie de karate tradiţional din ţară, cea de la Conpet Petrolul Ploieşti, împlineşte 20 de ani de la înfiinţare. Cu această ocazie, antrenorul care a pus bazele secţiei, Aurelian Nicolae, a programat, mâine, vineri, 2 septembrie, cu începere de la ora 18,30, organizarea unei festivităţi în scopul de a sărbători activitatea echipei, la sala clubului Conpet.

De menţionat că formaţia ploieşteană s-a înfiinţat exact în perioada în care karate-ul tradiţional începea să se răspândească în ţară, contribuind decisiv la dezvoltarea acestui sport în România. În scurt timp, gruparea prahoveană a devenit cea mai importantă echipă din ţară din domeniu, trecându-şi în palmares titluri mondiale şi europene, performanţe pe care nicio altă formaţie din ţară nu le-a mai reuşit, până acum.

Despre ideea de a organiza o festivitate în scopul de a sărbători activitatea secţiei, antrenorul Aurelian Nicolae ne-a declarat:

“De multă vreme m-a preocupat ideea de a sărbători într-un fel trecerea anilor peste activitatea noastră. Să existe o evocare a începutului, atât pentru cei care îl cunosc, dar şi pentru cei care nu-l cunosc, sunt mai tineri şi au nevoie să afle rădăcinile secţiei de karate tradiţional  de la CS  Conpet Petrolul.

Această preocupare s-a transformat în dorinţa de a ne aduna după o vară în care fiecare a fost în vacanţă, în tabere, în cantonamente, să ne revedem la un moment special şi să continuăm la fel de frumos ca până acum. Am invitat să predea, să prezinte teme la alegere pe cei mai titraţi sportivi din echipa de performanţă.

Aceştia vor povesti despre cum au început, de ce au continuat, unde au ajuns, ce fac acum şi, de asemenea, o să auzim şi întâmplări pe care doar ei le ştiu şi se leagă de momente trăite în timpul activităţii lor în secţie. Vom privi karate-ul prin ochii acestor mari campioni şi vă asigur că va fi o experienţă inedită şi extraordinară”.

Program:

ora 18.30 ceremonia de deschidere, secţiunea  I  de predare – Aurelian Nicolae

ora 19.15 secţiunea a II-a de predare – Robert Miclea

ora 20.15 secţiunea  a III-a de predare – Manona Danciu

ora 21.15 secţiunea a IV-a de predare – Cristina Gustoiu

ora 10.15 proiecţie de film: “Kuro Obi – Centura Neagră”

ora 23.30 ceremonia de închidere, picnic nocturn

Împărtășește: