|

Măgura Cisnădie – medaliată cu bronz în Cupa României la handbal

Finala pentru locul al treilea în Cupa României la handbal feminin a fost adjudecată de CS Măgura Cisnădie. Turneul Final Four din Cupa României are loc la Mioveni.

Învinsă în semifinala de ieri de CSM București, scor 23-28, echipa din Cisnădie s-a confruntat pentru medaliile de bronz cu Rapid București, care a cedat, în semifinală, cu SCM Râmnicu Vâlcea, după prelungiri, scor 39-41.

În finala pentru locul 3, Măgura s-a impus, la limită, scor 23-22, după ce a revenit de la un deficit de cinci goluri, înregistrat în cursul primei părți de joc. Rapid a condus cu 7-2, respectiv 9-4, însă echipa din Cisnădie a revenit la un singur gol la pauză, scor 9-8.

Apoi, Măgura s-a desprins la patru goluri, scor 16-12. Blazevic, Abed-Kader și Gjorgjijevska au menținut echipa din Cisnădie în avantaj până în ultimele minute de joc, când Rapid a reușit să egaleze la 22, după două reușite la rând ale lui Buceschi. Gjorgjijevska a pus capăt finalei, însă, marcând ultimul gol al confruntării, aducând victoria echipei Măgura Cisnădie.

Pentru câștigătoare, Blazevic a încheiat cu șapte goluri, Gjorgjijevska – cu cinci goluri, Abed-Kader – cu patru goluri, iar Radojevic și Neagu – cu câte trei goluri fiecare.

La Rapid, Buceschi a marcat șapte goluri (trei de la 7m), Korsos a încheiat cu patru reușite, iar Fernandez și Badea – cu câte trei goluri fiecare.

Foto: Federația Română de Handbal

Împărtășește: