Motorsport > 76 de piloţi înscrişi în cursa pentru Trofeul „Sinaia Forever”

La startul etapelor a IX-a şi a X-a din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2011, organizat sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, programate în perioada 22 – 24 iulie, la Sinaia, s-au înscris 76 de piloţi. Acesta este cel de-al treilea an consecutiv în care în Sinaia se desfăşoară o manşă din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă, dotată cu Trofeul „Sinaia Forever”.

„Suntem onoraţi că s-au înscris şi anul acesta peste 70 de piloţi la etapele de la Sinaia şi ne confirmă că se simt bine la noi şi că le place traseul. La această ediţie a Trofeului ne-am pregătit să-i conferim titlul de cetăţean de onoare al oraşului Sinaia venerabilului pilot Marin Dumitrescu, în semn de apreciere pentru întreaga sa activitate. Îi felicit pe sinăieni pentru înţelegere şi susţinere şi îi rog să respecte măsurile de securitate care au fost luate pentru siguranţa tuturor participanţilor la eveniment”, a spus Vlad Oprea, primarul oraşului Sinaia.

De asemenea, preşedintele Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, Ovidiu Mazilu, a declarat:

„Ne bucurăm că autorităţile şi locuitorii din Sinaia se dovedesc a fi printre cei mai fideli susţinători ai dezvoltării şi practicării sportului cu motor pe patru roţi, în România.  Ajunsă la a treia ediţie, putem vorbi despre etapa de la Sinaia ca o competiţie care devine una de tradiţie în peisajul sportiv şi automobilistic, lucru dovedit şi de numărul important de piloţi care şi-au anunţat prezenţa la start”.

Traseul etapelor din acest an va fi acelaşi ca la ediţia anterioară, cu startul din faţa Cazinoului, iar sosirea este programată la Telegondola Sinaia, ceea ce înseamnă în total 3 km, cu o diferenţă de nivel de 163 de metri.

Împărtășește: