|

Naționala de handbal masculin U18 și-a asigurat prezența în semifinalele EHF Championship

În a doua zi a turneului organizat la Craiova din cadrul EHF Championship (eșalonul secund al competiției europene de handbal masculin la categoria U18), Naționala României și-a asigurat prezența în semifinale.

Reprezentativa tricoloră, antrenată de Bogdan Pralea și Adrian Petrea, s-a impus în duelul cu echipa din Republica Moldova, scor 44-30 (29-11).

Daniel Stanciuc a fost principalul marcator al României, cu 11 goluri înscrise, fiind secondat de Marian Cătălin Zarițchi și de David Bogdan Voica – cu câte șase goluri fiecare. În lotul tricolor a evoluat și prahoveanul legitimat la CSA Steaua București, Eduard Gheorghe.

Statistica partidei – aici.

Astfel, cu două victorii din două partide, echipa tricoloră și-a asigurat prezența în semifinalele turneului, ocupând locul întâi în Grupa B.

În ultimul meci al grupei, România va întâlni Finlanda, care ocupă locul secund, la egalitate de puncte cu reprezentativa tricoloră, dar cu golaveraj mai slab. Echipa scandinavă a învins, astăzi, Marea Britanie, cu scorul de 43-22. Partida dintre România și Finlanda este programată joi, de la ora 19:00.

Împărtășește: