| |

O medalie de argint și șase de bronz – bilanțul românilor din concursul de judo de la Gimnaziada ISF

Astăzi, în concursul de judo al competiției multisportive destinate liceenilor (16-18 ani) – Gimnaziada ISF, care are loc în Franța, delegația României a cucerit cinci medalii.
Cea mai prețioasă a fost cea de argint, obținută de Rareș Arsenie, la categoria +90 kg. În drumul spre medalie, sportivul de la CSM CFR CSȘ Ploiești a trecut, pe rând, de Tunahan Tutar (Turcia), Leonardo Villacares (Chile), Gabriel Santos (Brazilia), cedând în finală cu Davit Kevlishvili, reprezentantul Spaniei.
Gruparea ploieșteană a punctat și prin cea de-a doua reprezentantă din lotul tricolor deplasat la competiția din Normandia, Vanessa Tolea, care a obținut medalia de bronz la categoria 57 kg.
Medalii de bronz au mai câștigat și încă trei compatrioți: Hanna Balogh – la categoria 70 kg, Fabian Nicolae Iorga – la categoria 81 kg, Alexandru Sibișan – la categoria 90 kg.
În prima zi a concursului de judo, marți, România mai câștigase încă două medalii de bronz, prin Darius Ionescu – la categoria 66 kg, respectiv Iulia Moldoveanu – la categoria 48 kg.

Foto: CSM Ploiești

Împărtășește: