| |

Rezultatele echipelor prahovene de handbal, în campionatele de juniori

Săptămâna trecută, doar echipele prahovene de junioare 3 au avut etapă în campionat. Astfel, etapa a șasea din Seria F a debutat de miercuri, când CSM Ploiești a învins, pe teren propriu, pe CSO Tricolorul Breaza, scor 36-15 (19-7), bifând a cincea victorie a sezonului.

D. Roşu (7 goluri), M. Ioniţă (7), D. Gheorghe (6) au fost principalele marcatoare de la echipa învingătoare.

Celelalte trei partide ale etapei au avut loc duminică.

Lidera seriei, Academia Junior, și-a trecut în cont cea de-a șasea victorie, din tot atâtea posibile, învingând, la Brazi, pe ACS Victoria Olteni, scor 54-10 (28-4).

CS Brazi a bifat al treilea succes al sezonului, câștigând, în deplasare, cu CS Orășenesc Mizil, scor 21-9 (14-3).

În duelul pentru locul al treilea provizoriu din clasament, Activ Prahova Ploiești s-a impus, pe teren propriu, cu CS Câmpina, scor 35-29 (16-13).

De la echipa învingătoare, principalele marcatoare au fost Daria Comendant (10 goluri), Maria Dinu (7) și Cezara Fernar (7), iar de la oaspete – Andreea Călărașu (7 goluri), Carina Vasile (7) și Nicole Dragomir (6).

În clasament, Academia Junior conduce ierarhia, cu maximum de puncte (12), fiind urmată de CSM Ploiești (10p), cele două echipe care vor avansa, cel mai probabil, în faza Grupelor Valoare.

Activ Prahova Ploiești ocupă locul al treilea, cu 8 puncte, în vreme ce CS Câmpina și CS Brazi se află pe locurile 4 și 5, la egalitate de puncte, fiind departajate pentru numai 5 goluri, la golaveraj.

CS Orășenesc Mizil (4p), CSO Tricolorul Breaza (2p) și Victoria Olteni (0p) încheie ierarhia.

Săptămâna aceasta este pauză în campionatele de juniori, ca urmare a unor acțiuni ale echipelor naționale.

Împărtășește: