| |

Ștafeta de 4x100m a Clubului Sportiv Școlar Ploiești – campioană a României la U20

Pregătiți de profesorii Maria Andrei și Florin Andrei, atleții Clubului Sportiv Școlar Ploiești au obținut noi performanțe, cu ocazia participării la Campionatul Național de Atletism la categoria U20, desfășurat în zilele de 2 și 3 iulie, la Cluj-Napoca.

Clubul ploieștean a câștigat trei medalii la competiția din Ardeal, una de aur și două de argint.

Titlul național a fost adjudecat de ștafeta 4×100 m masculin, alcătuită din Dragoș Avram, Alexandru Blănaru, Ruben Chivi, Darius Cornescu, atleții prahoveni stabilind timpul de referință al probei din cadrul campionatului, cu 43.02 secunde.

Trei dintre componenții ștafetei campioane de la 4×100 m a Clubului Sportiv Școlar Ploiești au făcut parte și din ștafeta de 4×400 m, probă la care atleții ploieșteni au obținut medaliile de argint. În componența Darius Cornescu, David Gudi, Ruben Chivi, Alexandru Blănaru, echipa CSȘ Ploiești a ocupat locul secund, cu timpul de 3:21.65 minute.

Clubul ploieștean a punctat și în probele individuale, prin Darius Cornescu, medaliat cu argint la proba de 100 m, cu timpul de 10.99 secunde, elevul profesoarei Maria Andrei obținând, astfel, trei medalii la Campionatul Național U20.

Împărtășește: