| Fondator / editor șef

După mai bine de un an de când s-a născut ideea acestui proiect, astăzi, 25 ianuarie 2016, reprezintă ziua în care JurnalistSportiv.Ro prinde viață. Campioana de înot Carmen Herea a acceptat provocarea pe care i-am lansat-o anul trecut, de a aduce ceva nou în universul media sportiv din România, iar împreună vrem să construim o platformă prin care sportul adevărat să fie la rang de cinste.

Principiul de bază de la care am pornit în această aventură este acela de a oferi oamenilor din sport (atleți, antrenori, medici, manageri etc.) o posibilitate de a-și exprima gânduri, idei, de a prezenta, într-un mod liber, ceea ce înseamnă sportul de performanță.

Vor exista articole scrise de persoanele din fenomen, reportaje, profiluri, editoriale, interviuri, toate realizate într-un mod original, creativ, prin care dorim, de asemenea, să aducem un suflu nou în jurnalismul sportiv din România. Iar asta pentru că ne dorim ca voi, cei care vă aflați în fața acestui ecran acum, să primiți o experiență pe care o merită orice pasionat al sportului.

JurnalistSportiv.Ro reprezintă un proiect în continuă dezvoltare, la fel ca și sportul. Iar cum sportul poate fi magic, uneori, la fel și jurnalismul realizat în mod profesionist poate atinge aceleași coordonate fantastice.