Termeni și condiții

Reguli de buna postare
 1. Nu se accepta comentarii cu adresa de email invalida.
 2. In comentarii se va folosi un limbaj civilizat si de bun-simt.
 3. Nu face nici un fel de reclama in cadrul comentariilor. Link-ul pe care il scrieti in campul dedicat din formularul de comentarii este de ajuns.
 4. Nu lasa in campul sus-mentionat un url spre un site cu tenta pornografica. Voi sterge link-ul.
 5. Foloseste o exprimare corecta din punct de vedere gramatical.
 6. Daca vrei reclama aici, foloseste adresa de contact.
Conditii:
 • Textele scrise pe acest blog reprezinta strict opinia mea personala, fara a reprezenta o pozitie oficiala sau neoficiala a firmei la care lucrez, a partenerilor, sau a altor persoane mentionate aici.
 • Textele sau materialele de pe acest blog nu pot fi copiate, redistribuite sau modificate, fara permisiunea mea. In cazul textelor, este permisa citarea lor sau a unor fragmente din acestea doar cu citarea sursei.
 • Imaginile folosite la redactarea articolelor reprezintă fotografii personale sau imagini descărcate de pe internet cu citarea sursei.
 • Pentru a vi se aproba comentariul, trebuie sa fie respectate cele cateva reguli de mai sus. Comportamentul neadecvat, va fi sanctionat.
 • Orice comentariu implică declararea unei adrese de email validă ce poate fi utilizată de administratorului blogului ca și modalitate de contact direct cu autorul comentariului.
 • In caz de lamuriri suplimentare, utilizati pagina de contact.
Răspunderea pentru conținut

Conținutul paginilor de pe acest blog a fost creat cu cea mai mare grijă. Cu toate acestea, nu pot garanta corectitudinea și caracterul corect și actual al conținutului. Sunt responsabil pentru propriul conținut de pe acest blog dar nu sunt responsabil pentru monitorizarea informațiilor externe transmise sau memorate pe acest blog și nici pentru cercetarea celor care indică o activitate ilegală, în funcție de situație. Obligația de ștergere sau blocare a utilizării informațiilor conform legilor generale, nu este afectată de această prevedere. Răspunderea în acest sens este posibilă numai începând cu momentul în care se aduce la cunoștință o încălcare concretă a drepturilor. În cazul în care mi se aduce la cunoștință o încălcare a drepturilor, voi șterge imediat conținutul respectiv.

Răspunderea pentru link-uri

Blogul conține link-uri către website-uri externe și nu am nici o influență asupra conținutului acestora. De aceea, nu pot oferi nici o garanție pentru aceste conținuturi externe. Furnizorul sau beneficiarul website-urilor se face responsabil pentru conținuturile website-urilor din link-uri. Website-urile cu link sunt verificate în ceea ce privește posibilele încălcări ale drepturilor, în momentul conectării. Până în momentul conectării nu s-au recunoscut conținuturi care să încalce anumite drepturi. Verificarea permanentă a conținutului website-urilor conectate nu este acceptabilă însă fără indicații concrete referitoare la o încălcare a drepturilor. În cazul în care mi se aduc la cunoștință încălcări ale drepturilor, voi șterge imediat conținutul respectiv.

Drepturile de autor

Conținutul și lucrările create de beneficiarul website-ului, prezentate în acest blog, se supun legislației României privind drepturile de autor. Multiplicarea, prelucrarea, diseminarea și utilizarea de orice fel în afara limitelor drepturilor de autor necesită aprobarea scrisă a autorului, respectiv a redactorului. Descărcarea și copierea acestei pagini este permisă numai pentru utilizare privată și nu comercială. În măsura în care conținutul acestei pagini nu a fost creat de catre mine, se vor avea în vedere drepturile de autor ale terților. Conținuturile terților vor fi marcate în mod special ca atare. Totuși, în cazul în care vă atrage atenția o încălcare a drepturilor de autor, vă rog să ma informați corespunzător. În cazul în care mi se aduc la cunoștință încălcări ale drepturilor, voi șterge imediat conținuturile de acest fel.

Aceasta pagina poate fi supusa unor modificari ulterioare.