|

TRANSCARPATHIANS – trecem munții de dragul lor!

Doi cicliști de performanță, Bogdan Coman (Mentorise Cycling Team) și Florin Vianor Moisa (Novak Cycling Academy), și-au unit forțele pentru o cauză caritabilă. Aceștia au inițiat un eveniment caritabil în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități, cărora Fundația Rafael din Codlea încearcă să le ofere o viață mai bună.

În cadrul evenimentului, intitulat Transcarpathians, Bogdan Coman și Florin Vianor Moisa, medaliați în concursuri de ciclism din România, și-au propus să parcurgă, în data de 23 septembrie, aproximativ 675 de kilometri, cu peste 9.000 de metri diferență de nivel, traversând munții de două ori: o dată pe Transfăgărășan și o dată pe Transalpina.

Cei doi vor fi susținuți de Petrică Daniel Hasiegan – fotograf; Andrei Burcea – videograf; Claudiu Staier, managerul Fundației Rafael – șofer, iar ca parteneri logistici îi au alături pe Bellotto – echipament oficial; Isostar – nutriție; Nutrivita – nutriție; PlayBike Brașov – mentenanță biciclete; Tehnodent; Poka; Terroirs Boutique du Vin; Don Gigi – restaurant de tip grill; Crop – cafenea; Photobox Art Market; Supramax.

Cel mai important pentru inițiatorii evenimentului, însă, este implicarea a cât mai multor persoane pentru a dona în sprijinul activității Fundației Rafael, organizație care, de peste 15 ani, se străduie să le ofere șansa la o viață mai bună copiilor și adulților cu dizabilități.

Mai multe detalii, unde și puteți dona în sprijinul cauzei, găsiți aici sau pe pagina evenimentului – aici.

Împărtășește: